Ingrediente-1 kg faina,o lingurita sare,40gr drojdie proaspata,o lingurita zahar,2-3 linguri ulei,apa calduta cat cuprinde ca sa iasa un aluat mai moale.Modul de preparare se pune drojdia cu zaharul si cca 100ml apa calduta sa se dizolve,separat se amesteca faina cu sarea si apoi se adauga drojdia dizolvata,se framanata si se adauga cate putina apa calduta pana cand se formeaza un aluat mai moale,la final se adauga uleiul si se lasa sa creasca intr-un loc calduros pentru cca 1 ora,se imparte apoi aluatul in sase bucati egale,si se fac sase suluri ,se impletesc din trei suluri o paine si se pune in tava tapetata cu hartie de copt,se face la fel si cu celelalte trei suluri,se ung deasupra cu ou batur cu putina apa si se lasa la crescut iar cca 30-40 minute,se coace la foc moderat.
Ingrediente-1 kg faina,o lingurita sare,40gr drojdie proaspata,o lingurita zahar,2-3 linguri ulei,apa calduta cat cuprinde ca sa iasa un aluat mai moale.Modul de preparare se pune drojdia cu zaharul si cca 100ml apa calduta sa se dizolve,separat se amesteca faina cu sarea si apoi se adauga drojdia dizolvata,se framanata si se adauga cate putina apa calduta pana cand se formeaza un aluat mai moale,la final se adauga uleiul si se lasa sa creasca intr-un loc calduros pentru cca 1 ora,se imparte apoi aluatul in sase bucati egale,si se fac sase suluri ,se impletesc din trei suluri o paine si se pune in tava tapetata cu hartie de copt,se face la fel si cu celelalte trei suluri,se ung deasupra cu ou batur cu putina apa si se lasa la crescut iar cca 30-40 minute,se coace la foc moderat.
Илианче, к'во е туй чудо, бре?! Разкошотия!!!
RispondiEliminaМоите поздравления за майсторлъка! :)
Ce pain tressé est une pure merveille.
RispondiEliminaTrès très réussi. Bravo!
A très bientôt.
mersi Nadji.
RispondiEliminafedora thanks
RispondiEliminaFoarte faina painea !
RispondiEliminamersi nela
RispondiEliminaOh, m-ai cucerit cu painea asta frumoasa !
RispondiEliminasandrina sanda mersi mult ,o zi buna
RispondiEliminace frumos ti-a crescut si ce bine rumenita e ,parca-i de la panificatie
RispondiEliminadoinitza mersi,daca ai rabdare sa creasca asa iese,o zi buna
RispondiEliminaNagyon szép ez a fonott kenyér!!!
RispondiElimina