Rulada cu capsuni intregi

Ingrediente blat un blat simplu de cacao -6 oua,5 linguri faina,3 linguri ulei,6 linguri zahar,2 linguri pline cacao ,esenta rom
Se separa albusurile de galbenusuri se mixeaza galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana devine o spuma albicioasa,separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare,se adauga apoi zaharul ramas,se adauga galbenusurile uleiul esenta de rom si faine amestecand lejer de jos in sus.Se coace la foc moderat in tava mare de la cuptor.
Crema este crema de frisca  250 ml frisca lichida,3linguri miere, 6 gr gelatina ,esenta vanilie
Se pune gelatina la dizolvat in putina apa rece,dupa 10 minute se pune in microunde sau pe aburi sa se inmoaie,separat se bate frisca,se adauga apoi mierea 
Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie alimentarase tapeteaza cu blat tava,trebuie sa reusim sa taiem din blat o parte pentru capac,se pune jumatate de crema ,se infing capsunile in crema si apoi se pune cealalta jumatate de crema ,se pune un capac din blat,se da la rece.

12 commenti:

  1. Толкова красота!Прекрасен десерт!

    RispondiElimina
  2. Ce fain arata capsuna aia inauntru ...Superb!

    RispondiElimina
  3. ce bine arata! felicitari!

    RispondiElimina
  4. Arata superb.
    Te pup si-ti doresc seara faina.

    RispondiElimina
  5. Mmmmmm....arata suuuuuper bineeeee!!!!!

    RispondiElimina
  6. O rulada plina de parfum si bun-gust.Trebuie sa o incerc si eu! Multa sanatate si pupici.

    RispondiElimina
  7. Cum sa spun ??? Arata demential, super bine. Foarte ingenioasa ideea! Felicitari!

    RispondiElimina
  8. Minunata rulada:)! Felicitari, este un adevarat deliciu!Pupici

    RispondiElimina
  9. Minunat... sectiunea e totala! Pup!

    RispondiElimina
  10. Foarte aspectuoasa rulada! Sectiunea este dementiala!

    RispondiElimina
  11. Cat de faina e...si capsuna taiata perfect, bravo, felictari!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails