Papanasi cu smantana si gem de mure

DSC02062
DSC02068
DSC02066
DSC02056
Ingrediente-250 gr ricotta,un praf sare,coaja de la o lamaie mica,3 linguri zahar,un ou,o lingurita rasa bicarbonat sodiu,vanilie,rom ,faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat din care se pot face mingiute.
Modul de preparare-se amesteca toate ingredientele se fac mingiute cam de marimea unei nuci verzi,se fac aplatizeaza si se face o gaura in mijoc,se coc in ulei ,se servesc calzi sau reci cu smantana si gem dupa plac,eu am folosit din fructe de padure caci il ador.

11 commenti:

  1. as manca o portie cu mare placere,
    pot sa vin:))?

    RispondiElimina
  2. Acusica incep sa cred ca nu mai ai suflet bun....Papi atatea bunatati si nu ma inviti si pe mineee....

    RispondiElimina
  3. Ce pofta mi-ai facut.Arata super bine.
    Te pup cu drag.

    RispondiElimina
  4. Vai Lili ce pofta mi-ai facut de papanasii din copilarie, asa arata tare apetisanti si ai tai. Iti doresc o duminica frumoasa si un inceput bun de saptamana.Pupicei

    RispondiElimina
  5. Am mincat, papanasi buni, o singura data in viata mea. Acum, din "vina ta" am pofta din nou.
    Arata exceptional iar gustul... sunt convins ca este pe masura felului in care arata.

    RispondiElimina
  6. yummy!! nu am mai mancat de mult papanasi.. si nu este o 'crima' sa savurez doar pozele :))

    RispondiElimina
  7. Ce poate fi mai bun decat un papanas autentic.

    RispondiElimina
  8. Mi-ai facut pofta de dimineata

    RispondiElimina
  9. demult nu i-am mai facut nici eu,si am sa-i fac mai des,usor,rapid,deliciosi,cu branzica de vaci sant si mai buni

    RispondiElimina
  10. IMi place prezntarea ta foarte mult!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails