Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
arata superb
RispondiEliminasemplicemente fantastica e sublime!!bravissima come sempre!!!
RispondiEliminaArata minunat negresa-tort!
RispondiEliminaAbsolut delicios!!!
ce bomboaneeeeee??si reteta une i?k arata suuuuuuupeeer
RispondiEliminaEram intrata sa-ti multumesc ca te-ai alaturat bloggului meu dar...nu pot sa nu-ti fac complimente pentru asa idee si minunata prajitura!
RispondiEliminaFelicitari pentru blogg!!!Pe curind!!!
Ce fain ti-a iesit pînza de paianjen!Super arata! :)
RispondiEliminapetronela,maya va multumesc si va doresc o zi minunata
RispondiEliminasuperba prezentarea,foarte reusita,uite ca o "simpla" negresa a devenit o "mare" negresa,dar inca odata te intreb,untul nu-i de dulce?
RispondiEliminadoinita in negresa de post eu folosesc margarina de post in loc de unt,dar din cate stiu eu margarina toata e de post,te pup
RispondiEliminawwwooowww, arata super, o reteta reusita si cunoscuta de toata lumea, deja mi-a facut o pofta de cateva felii :D
RispondiElimina