Simplu foarte simplu de facut dar zmeura ii confera un gust deosebit,este acelasi aluat de la muffins pe care le-am facut aneterior doar ca am copt separat doia foi si le-am unit cu gem de zmeura. Ingrediente 250 gr faina,160 gr zahar,8 gr praf copt,250 ml apa minerala,30 ml ulei floarea soarelui ,coaja rasa de la o lamaie,esenta vanilie ,un praf sare si gem de zmeura. am facut aceasta reteta de doua ori si am copt separat 2 foi
arata superb
RispondiEliminasemplicemente fantastica e sublime!!bravissima come sempre!!!
RispondiEliminaArata minunat negresa-tort!
RispondiEliminaAbsolut delicios!!!
ce bomboaneeeeee??si reteta une i?k arata suuuuuuupeeer
RispondiEliminaEram intrata sa-ti multumesc ca te-ai alaturat bloggului meu dar...nu pot sa nu-ti fac complimente pentru asa idee si minunata prajitura!
RispondiEliminaFelicitari pentru blogg!!!Pe curind!!!
Ce fain ti-a iesit pînza de paianjen!Super arata! :)
RispondiEliminapetronela,maya va multumesc si va doresc o zi minunata
RispondiEliminasuperba prezentarea,foarte reusita,uite ca o "simpla" negresa a devenit o "mare" negresa,dar inca odata te intreb,untul nu-i de dulce?
RispondiEliminadoinita in negresa de post eu folosesc margarina de post in loc de unt,dar din cate stiu eu margarina toata e de post,te pup
RispondiEliminawwwooowww, arata super, o reteta reusita si cunoscuta de toata lumea, deja mi-a facut o pofta de cateva felii :D
RispondiElimina