Prajiturele cu gem de prune

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic





Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic



Ingrediente-250gr faina,120gr unt sau margarina,2 galbenusuri,80 gr zahar,un varf cutit bicarbonat de sodiu,un praf de sare,coaja rasa de lamaie,gem de prune,bucatele de rahat(mersi mariette,"cartea mea cu retete", inca o data pentru idee,imi place mult sa le fac modelul asta)

17 commenti:

  1. Foarte frumoase....modele din astea am mai vazut la rusoaice,sant maestre!

    RispondiElimina
  2. Tare faine sunt..:)Ti-am luat si eu una..:))Felicitari Liliana..
    O seara buna!

    RispondiElimina
  3. sunt dragute...un fel de fursecuri, nu?

    RispondiElimina
  4. mersi janet,eu am luat modelul dupa blogul lui mariette,"cartea mea cu reteta",o seara buna

    RispondiElimina
  5. mersi dana,te servesc cu placere si iti doresc o seara minunata

    RispondiElimina
  6. da violette sant niste fursecuri,am sa incerc si cu branza dulce cu stafide,o seara buna

    RispondiElimina
  7. In ultimele zile tot vad modelul asta de fursec.
    Ideea e geniala si trebuie sa o incerc.
    Sunt tare aspectuoase.

    RispondiElimina
  8. mersi miodrag,o zi buna

    RispondiElimina
  9. lia incearca si te indragostesti repede de ea,o zi buna

    RispondiElimina
  10. tare ,tare interesant modul de taiere . arata tare frumos ,ti-e si mila sa-i mananci sa nu-i strici cumva:)

    RispondiElimina
  11. boscodina iti multumesc mult,si mie imi place mult acest mod de taiere,o zi minunata

    RispondiElimina
  12. Am dat "din greseala" de acest blog si regret doar ca nu l-a gasit inainte :)
    Super felicitari!

    Irina

    RispondiElimina
  13. ma bucur mult ca iti place ,mersi pentru aprecieri,o zi buna

    RispondiElimina
  14. Suuper idee, as vrea si eu sa le fac azi, dar sunt incepatoare si reteta e cam evaziva pentru mine..cat se lasa in cuptor..? si se amesteca toate odata?

    RispondiElimina
  15. eu zic sa le incerci,o sa-ti faca placere sa te joci cu formele astea,cat despre reteta ,toate ingredientele se amesteca impreuna,untul sa fie la temperatura camerei,la cuptor acum depinde de fiecare cuptor,eu am lasat la moderata si ma tot uitam la ele,fiind subtiri nu le trebuie mult timp sa stea,sa zicem 15-20 minute...daca pot sa te mai ajut cu mare placere,cuptorul meu e electric,incearca si vei vedea ca nu e greu deloc,o zi buna

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails