Paste cu gamberi(creveti)

Ingrediente-o ceapa mica,un catel de usturoi,sare,piper,3-4 dovlecei,500gr creveti ,ulei de masline,se pune intr-o cratita cca 50 ml ulei de masline,ceapa taiata marunt si catelul de usturoi taiat in jumatate,se adauga un pic de sare si se lasa la foc mic sa se innabuseasca ceapa,adaugand si putina apa,se taia dovleceii cubulete si se adauga peste ceapa,se mai adauga putina apa si se lasa sa fiarba la foc mic ,apoi se adauga si crevetii si se mai lasa pe foc pana cand crevetii sant facuti,la sfarsit se mai adauga un cub de delicat,piper,sare si doua lingurite de unt sau margarina  ,trebuie sa aiba un pic de sos,mai lichid,pt ca absorb apoi pastele,separat se fierb pastele,eu am facut pt trei persoane cca 280-300 gr paste si cand sant fierte se scurg de apa si se pun in sos,se mai lasa pe foc cca 3-4 minute amestecand ca sa intre sosul in paste,se servesc calde .

1 commento:

  1. Doar ce am facut aceasta reteta!!a iesit minunat desi am pus si putin vin si am stors un pic de lamaie pentru ca mi se parea cam gretos..oricum pastele cu crevetii mi-au iesit super,mersi muult ca ai postat aceasta reteta:D te pup!!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails