Cel mai bun dulce ...aluat foetaj,crema de vanilie cu frisca si multe multe fructe de padure ..
Ingrediente 2 foi aluat foetaj cumparate si coapte separat
Ingrediente 2 foi aluat foetaj cumparate si coapte separat
Crema de vanilie (4 oua,500 ml lapte,100 gr zahar,60 gr amidon de porumb ,coaja de lamaie si vanilie.Se bat ouale cu zaharul spuma se adauga amidonul apoi laptele fierbinte peste ele si compozitia respectiva se pune din nou pe foc pana cand se ingroasa) cand se raceste complet se adauga 500 frisca
.
Gelatina din fructe de padure din 500gr fructe de padure ,150 gr zahar si 5 gr gelatina foi.Se fierb fructele de padure cu zaharul pana candse topeste zaharul dupa care se adauga gelatina hidratata.
.
Gelatina din fructe de padure din 500gr fructe de padure ,150 gr zahar si 5 gr gelatina foi.Se fierb fructele de padure cu zaharul pana candse topeste zaharul dupa care se adauga gelatina hidratata.
Commenti
Posta un commento