Crocamt in exterior mozzarella topita in interior ....usor rapid si gustos...o mozzarella ,un ou,felii de paine ,pesmet ,se taie felii subtiri de mozzarella se pu intre doua felii de paine si se inchid ca un pachetel trecand o repetat prin ou,pesmet ,ou pesmet ...se prajeste in ulei sau la cuptor se serveste calda(se izoleaza bine laturile ca sa nu iasa mozzarella la prajit)
Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Commenti
Posta un commento