Piscoturile bunicii






Ingrediente-250 gr unt sau margarina,250gr zahar pudra,2 oua,vanilie,coaja de lamaie,un pachet praf de copt,faina cat cuprinde eu am facut reteta dubla si mi-ai ntrat circa 700-800 gr ,depinde si de faina,sa iasa un aluat bun de dat prin masina de tocat,nici prea tare caci se sfarma) Modul de preparare-se face un aluat amestecand untul sau margarina cu zaharul si vanilia,pana devin cremoase,se adauga pe rand ouale,si coaja de lamaie,,se dizolva praful de copt in putina apa si se incorporeaza cu faina treptat.Se fixeaza la masina de tocat forma speciala,se trece aluatul prin masina de tocat,fragmentandu-l din 7 in 7 cm,se aseaza piscoturile in tava cu hartie de copt si se coc la foc potrivit 30-35 minute.

3 commenti:

  1. humm estao mt bonitos que delicia bjs bs

    RispondiElimina
  2. Ce buni sunt acesti biscuiti. Nu stiu de cand nu am mai facut si ma bucur ca mi-ai amintit de ei. Pup si un an nou fericit!

    RispondiElimina
  3. daaaaaaaaaaaaaaaaaa.......acesti biscuiti imi aduc aminte de copilarie.
    zi minunata sa ai!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails