Ciocolata amaruie si aroma de portocala

 photo k_zps942f32ea.jpg  photo kk_zpsb779d625.jpg  photo w_zps1a95fb11.jpg  photo ff_zps5918e101.jpg  photo v_zpsed42b33d.jpg  photo s_zps2e97d5a0.jpg Ingrediente blat-200gr ciocolata amaruie,60 gr unt,2 oua,3 linguri ulei,100 gr faina,100 gr zahar,un plic praf copt,un praf de sare
Ingrediente crema 100 gr unt,50 gr faina,200 gr zahar,400 ml suc proaspat de portocale,2 oua
Modul de preparare blat-se topeste la microunde sau pe aburi ciocolata si untul,ouale se mixeaza cu  zaharul apoi se adauga uleiul ,cioacolata topita calduta si apoi faina cu praful de copt si un praf de sare,se coace la foc moderat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Crema -se pune jumatate din cantitatea de zahar,faina si sucul de portocale intr-o cratita pe foc mic,se adauga  ouale mixate cu restul de zahar se lasa sa fiarba 5-6 minute de cand incepe sa clocoteasca ,se da deoparte cand e calduta se adauga untul
Cand blatul e rece  se pune deasupra crema calduta ca sa se lipeasca de blat si deasupra se pun bucatele de ciocolataeu le-am tait cu forma rotunda si e-am facut muffins falsi)  photo t_zpsd3f7df49.jpg  photo sss_zps50717f86.jpg

1 commento:

  1. sembra delizioso.Grazie per questa ricetta
    http://restaau.it/Search/City/ristoranti-firenze.html

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails