M-am inspirat din bucataria chinezeasca ,orez cantonez doar ca nu am adaugat prosciutto,un orez foarte bun alaturi de snitele de pui,preferatele familiei mele
Ingrediente orez cu mazare si omleta-o cana orez,o can de mazare proaspata sau congelata cun am folosit eu,2 oua pentru omleta,o lingura ulei masline,sare,piper dupa gust Snitele-un piept de pui taiat felii sutiri,un ou batut cu putina sare ,faina alba,sare piper,ulei floarea soarelui pentru prajit snitelele Salata-salata verde ,jumatate ardei gras rosu,jumatate argei gras galben,un castravete mic,2 rosii,ulei masline si otet balsamic,sare Se pune la fiert orezul cu mazarea si un praf de sare ,cat fierb se faco omleta,se bat ouale cu putina sare si piper ,intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si se face omleta amestecand continuu ca sa iasa o omleta maruntita,se scurge orezul si mazarea de apa si se amesteca cu omleta ,se potriveste de sare si piper,eu am mai adaugat un pic de otet balsamic. Snitelele ,am taiat felii subtiri pieptul de pui,se asezoneaza cu sare si piper ,intr-un castronel am pus oul batut cu putina ,in altul am pus faina ,uleiul de floarea soarelui la incins,se trece pieptul de pui prin faina ,ou ,faina si apoi in tigaie la prajit. Se serveste cu un pahar de vin rece sau o bere rece,dupa preferinte.
Ingrediente orez cu mazare si omleta-o cana orez,o can de mazare proaspata sau congelata cun am folosit eu,2 oua pentru omleta,o lingura ulei masline,sare,piper dupa gust Snitele-un piept de pui taiat felii sutiri,un ou batut cu putina sare ,faina alba,sare piper,ulei floarea soarelui pentru prajit snitelele Salata-salata verde ,jumatate ardei gras rosu,jumatate argei gras galben,un castravete mic,2 rosii,ulei masline si otet balsamic,sare Se pune la fiert orezul cu mazarea si un praf de sare ,cat fierb se faco omleta,se bat ouale cu putina sare si piper ,intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si se face omleta amestecand continuu ca sa iasa o omleta maruntita,se scurge orezul si mazarea de apa si se amesteca cu omleta ,se potriveste de sare si piper,eu am mai adaugat un pic de otet balsamic. Snitelele ,am taiat felii subtiri pieptul de pui,se asezoneaza cu sare si piper ,intr-un castronel am pus oul batut cu putina ,in altul am pus faina ,uleiul de floarea soarelui la incins,se trece pieptul de pui prin faina ,ou ,faina si apoi in tigaie la prajit. Se serveste cu un pahar de vin rece sau o bere rece,dupa preferinte.
Prezenta,pune vinul!:)
RispondiElimina