Gogosi la metru




Ingrediente-120ml lapte,100ml apa,125 gr unt,sare,1 lingura zahar,150 gr faina,4 oua mici,zahar pudra si miere pt ornat
Modul de preparare-se pune la fiert laptele,apa ,untulsi zaharul cand clocotesc se adauga faina toata si se amesteca pana se desprinde de vas,se lasa sa se raceasca 10 minute ai apoi se adauga ouale ,cate unul,amestecand mereu,se foloseste o punga de plastic si un varf metalic sau de plastic care se folosesc pentru ornarea torturilor cu frisca,se prajesc in ulei fierbinte la foc moderat,se pudreaza cu zahar,scortisoara ,miere....nutela....

6 commenti:

  1. Wouw!!!!! quelle belle gourmandise hummmmm...... j'en salive déjà!
    Merci pour ceux délicieux partage!

    Bisous

    RispondiElimina
  2. Ce bine arata! Cred ca sunt ceva in genul gogosilor mexicane care se servesc cu diverse sosuri iuti sau dulci.(Sombrero ce cumparam la mare. :D )

    RispondiElimina
  3. Cat sunt de faine...si cu miere..mmm, irezistibile!!

    RispondiElimina
  4. Arata incredibil de bine si usor de facut...am sa incerc si eu cat de curand.

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails