Prajitura cu foi si crema din caramele cu lapte

  Ingrediente    
crema caramel
     
  • 500 g caramele cu lapte
  • 50 ml smantana pentru frisca
  • 3-4 linguri praf de biscuiti
  • crema de ciocolata
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 150 ml smantana pentru frisca

  • 3 foi mari de napolitana si ciocolata topita pentru decorat deasupra

    Se topesc caramelele cu frisca lichida pe foc amestecand mereu apoi se lasa sa se raceasca un pic si se adauga 3-4 linguri praf de biscuiti(caramelele mele erau caramele de lapte care se sfarma nu elastice)
    Separat de topeste ciocolata cu frisca lichida fara sa fiarba si se lasa la racit.Ambele creme se pun intrew foile de napolitana caldute,deasupra am topit ciocolata.
    Reteta de inspiratie ,am schimbat ceva la ea am ochit-o pe blogul dulciurifeldefel,mersi pt reteta e minunata si usor de facut.

    4 commenti:

    1. Wow ce sectiune faina!!!Imi ploua in gura!!!

      RispondiElimina
    2. esta mt bonito deve ser uma delice bravo bjs bom friado

      RispondiElimina
    3. ce frumoase sunt napolitanele, crema e delicoasa, imi plac la nebunie caramelele astea.

      RispondiElimina

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails