Ganache,pandispan si glazura de ciocolata




Ingrediente  blat 6 oua,6 linguri zahar,6 linguri faina,3 linguri ulei,un praf sare,esenta vanilie
Ingrediente glazura 210gr ciocolata amaruie,165 ml frisca lichida,25 gr miere,42 gr unt moale.
Se separa albusurile de galbenusuri ,se bat spuma albusurile cu un praf de sare,si se aduga 2 linguri de zahar,separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devine o spuma albicioasa,se adauga apoi peste albusuri,se adauga si faina amestecand lejer,uleiul si esenta de vaniliese imparte aluatul in doua si in una se adauga 2 linguri cacao,se coc apoi  la foc moderat,se lasa sa se raceasca.
Ingrediente ganache-300gr ciocolata amaruie am pus eu ,300ml frisca lichida,se topesc pe aburi fara sa clocoteasca,se lasa sa se raceasca ,se pune apoi la frigider circa 1-2 ore apoi se mixeaza pana se ingroase si isi mareste volumul,se adauga esenta rom.
Glazura se topeste ciocolata pe aburi se adauga frisca lichida,mierea si untul.
Se monteaza prajiturica-blat maro,crema,blat alb si glazura calduta,eu am insiropat foarte putin blatul,nu mult cu un sirop facut dupa gustul meu,apa,zahar,esenta rom se fieb si se racesc.

5 commenti:

  1. Merhabalar, Ne kadar leziz ve iştah açıcı bir görüntü böyle, ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar.

    RispondiElimina
  2. Wow, arata minunat iar prezentarea e super!

    RispondiElimina
  3. Extraordinar de bine arata!Este clar pe gustul meu!

    RispondiElimina
  4. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RispondiElimina
  5. ce bine arata prajitura, delicioasa!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails