Pizza in 8 minute (Laura Adamache)-la tigaie

Reteta am luat-o de pe blogul laurei adamache,va recomand sa o  incercati,usor de facut,rapida si
delicioasa,revin cu reteta si mai multe poze....
Am revenit cu reteta.
Ingrediente aluat-450gr faina,225 gr apa calduta,7 gr drojdie uscata,1 lingurita sare,2 linguri ulei,1 lingurita zahar


Modul de preparare-se framanta un aluat cu aceste ingrediente(se pune drojdia cu zaharul si apa calduta ca sa se inmoaie drojdia ,apoi se adauga peste faina,sare si ulei ),se lasa sa dospeasca 2 ore la un loc cald si ferit de curent,apoi se imparte in cinci bucati,se intind cinci forme de pizza ,cu mana fara sucitor,e mai rustic,intre timp se pune o tigaie cu fund gros,la foc mic sa se incinga,se pune aluatul deja intins si se acopera cu capacul,cand incepe sa se formeze bolicinele de aer,circa 4-5 minute se intoarce pe partea cealalta,se adauga ingredientele-salam,mozzarella,suc de rosii....etc fiecare cum doreste,se pune iarasi capacul si se mai lasa pana se topeste branza,se serveste calda

2 commenti:

  1. ce bine arata, primesc si eu o portie?

    RispondiElimina
  2. Ellerinize sağlık, Çok güzel ve leziz görünüyor.

    Saygılar..

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails