Ingrediente-8 galbenusuri,3 oua intregi,300gr unt,400 gr faina(jumatate din cantitatea de faina sa fie faina pentru dulciuri,manitoba,,ca sa iasa mai pufoasa) 400gr zahar,o lingurita rasa de praf de copt,coaja de lamaie,vanilie sau alte arome care va plac.
Modul de preparare-se mixeaza zaharul cu cele trei oua , galbenusurile,si un praf de sare timp de 10 minute,cu cat se bat mai mult e mai bine,prajitura e mai pufoasa,se topeste untul si se adauga peste ouale batute cu zaharul se adauga aromele si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt(cred ca se pot adauga si fructe confiate sau stafide daca va plac)Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat,e super buna cu o cafea,lapte....
Modul de preparare-se mixeaza zaharul cu cele trei oua , galbenusurile,si un praf de sare timp de 10 minute,cu cat se bat mai mult e mai bine,prajitura e mai pufoasa,se topeste untul si se adauga peste ouale batute cu zaharul se adauga aromele si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt(cred ca se pot adauga si fructe confiate sau stafide daca va plac)Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat,e super buna cu o cafea,lapte....
Super pufoasa si buna!
RispondiEliminaSento il profumo...è certamente buona!! ciao...buona serata
RispondiEliminaCe bine arata ! O salvez imediat ...fac des prajituri in genul asta...ne plac mult.
RispondiEliminabacioni!
Arata bine si apetisant.
RispondiEliminaTe pup si-ti doresc dupa amiaza placuta.
Esponjosa y rica, me llevo un trocito para el café.
RispondiEliminaBesitos
mersi tuturor,incercati-o si nu regretati
RispondiElimina