Ingrediente-capsuni,ciocolata alba ,ciocolata amaruie sau cu lapte
Modul de preparare-se spala capsunile se lasa pa servetel sa se usuce,se topeste ciocolata alba si maro in doua castronele diferite,se baga fiecare capsuna inn ciocolata alba,se lasa la frigider sa se intareasca ciocolata( camasa),se baga apoi fiecare capsuna pe partile laterale in ciocolata maro (fracul),se pune din nou la frigider,si apoi se face un papion cu ciocolata maro pe fiecare capsunica,se servesc cat mai multe,sant excelente
Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Un papion si pt mine va rog ...cu tot cu capsunica si mai ales cu platou.... :))Va pup
RispondiEliminaSalut!
RispondiEliminaSper sa nu te deranjeze abordarea asta, sunt Chinezu (chinezu.eu) de la Blogal Initiative si vin cu o propunere. Cautam sa facem o lista cu bloggeri culinari carora sa le comunicam despre campanii targetate precum aceasta http://blogalinitiative.ro/faci-o-declaratie-culinara.html
Daca te intereseaza ne poti gasi la contact at blogalinitiative.ro, daca nu, scuzele de rigoare pentru deranj :)
Preciosas las fresas y muy elegantes, me llevo un para para probar.
RispondiEliminaBesitos
Senzationale capsunelele!!!!!!Imi place ideea!O zi buna:X
RispondiElimina