Tort 2012!

DSC04057

DSC04037
DSC04054
DSC04055
DSC04056

Ingrediente blat (din aceste ingrediente eu am facut 2 blaturi)
7-8 oua
2 cani de zahar
2 cani de faina
10linguri de apa
un varf de cutit de sare
 10 linguri ulei
DSC04046
Se bat albusurile spuma,apa cu zaharul se face un sirop pe foc si fierbinte se pune peste albusuri,se mixeaza pana se raceste putin,cand s-a mai racit se adauga galbenusurile unul cate unul uleiul cate putin,sarea si faina.
Crema-2 plicuri crema pasticera(crema vanilie),lapte pentru pregatit crema conform instructiunilor de pe pliculete,se prepara conform instructiunilor.
Decor pasta de zahar
450 gr zahar pudra(cumparat nu facut in casa)
30ml apa
5 gr gelatina
50 gr miere
Se pune gelatina la inmuiat in apa circa 10 minute,apoi se desface pe aburi sau in microunde,se adauga apoi mierea si treptat zaharul pudra.












7 commenti:

  1. La multi ani! Ce ajutor de nadejde ai avut.Sa-ti traiasca. Un an bun va doresc sa aveti

    RispondiElimina
  2. Fie ca noul an sa iti aduca sanatate multa,fericire si impliniri!
    LA MULTI ANI!

    RispondiElimina
  3. La multi ani cu sanatate si bucurii!
    Frumos tort!

    RispondiElimina
  4. Superb tortul!! LA MUUULTI,,,MULTI ANI CU MULTE BUCURII SI LUCRURI FRUMOASE!!PUPICI

    RispondiElimina
  5. Te astept cu mult drag la o noua editie http://mitinitta.blogspot.com/2012/01/provocarea-lunii-ianuarie-2012-dulce.html si la multi ani!

    RispondiElimina
  6. Bine te-am regasit in noul an,pe care ti-l doresc plin de sanatate ,fericire si bucurii alaturi de cei dragi!Tortul???O opera de arta,simplu si rafinat.
    Te pup si te imbratisez cu drag!!!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails