"Amandina" aperitiv

ww
wAcest aperitiv l-am ochit la Sara si Miki,pe un blog drag mie(culoriledinfarfurie.blogspot.com),carora le multumesc mult
Pentru blat-100 g margarina  ,5 oua ,1 / 2 l de lapte , 100 g faina ,un praf de sare
Se topeste margarina, se pune faina si se prajeste un pic apoi se divolva cu lapte cald. Se sareaza si se lasa la rece. cand s-a racit se adauga pe rand galbenusurile si la apoi se pun si albusurile batute spuma.Se coace la foc moderat,eu am folosit o tava 20|\30,cand e rece se taie in doua parti.
Pentru umplutura am folosit crema de branza in care am pus ardei gras rosu si verde,si un pic de patrunjel verde tocat marunt,pentru decor am adaugat un pic de otet balsamic ca sa-l colorez.

13 commenti:

  1. Minunate... ma bucur ca te-a atras reteta. Cred ca ti-a si placut. Pup!

    RispondiElimina
  2. Ce bine arata, cred ca e delicioasa!!! Pup

    RispondiElimina
  3. Wow, cat de bine arata, era cat pe ce sa cred ca ai gresit titlul, eram convinsa ca e prajitura ! Suuuper !

    RispondiElimina
  4. Ti-au iesit minunate...felicitari!!!Si eu le-am vazut la Sara...si mi-au facut cu ochiul:)))
    Te pup si un weekend placut!!!

    RispondiElimina
  5. sant de mare efect,si foarte bune,mi-au placut mult sara,va pup pe toti si o duminica faina

    RispondiElimina
  6. Sono anche molto eleganti questi dolcetti! brava!

    RispondiElimina
  7. Minunata prajitura!E foarte de efect.Pupici:x

    RispondiElimina
  8. Arata minunat, nici nu ai zic ca nu sunt prajituri:)!Superbe.Pupici:x

    RispondiElimina
  9. Pana sa vad ca este aperitiv puteam sa jur ca e o prajitura bunaaaaa bunaaa.... Super idee si la ce ingrediente are nici nu ma gandesc ca nu e gustoasa...

    RispondiElimina
  10. Cat de bine arata! si ce eleganta!...bravo!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails