Involtini din piept de pui

DSC02614

DSC02617
DSC02627
DSC02603
Ingrediente-un piept de pui taiat felii subtiri ca pentru snitele,prosciutto cotto,fette de branza,(cascaval)sare.piper dupa gust,un pic de unt .
Modul de preparare-se ia o feliuta de piept de pui se sareaza si pipareaza se pune deasupra o felie de prosciutto si peste o felie de branza,se ruleaza ca pe sarmale si se fixeaza cu o scobitoare ca sa nu se desfaca,se procedeaza asa cu tot pieptul de pui,intr-o tigaie cu fundul mai gros se pune un pic de unt si se pun involtinii ,se acopera cu un capac si la foc moderat se lasa pana cand carnea e facuta,(se topeste branza din ele si se face un sos ),se servesc calzi cu pireu sau cu altceva dupa preferinta.

1 commento:

  1. Si mie imi place sa le fac in casa,nu sa le cumpar la cutie,sant mult mai bune home-made !!!!!Gustul e minunat,il stiuuuu.
    Multumesc pentru mesaje si preocupare,dar aproape a trecut,mai rau a fost ca s-a umflat urechea si ma durea de mama-mama...
    Te-am pupat si-ti urez o dumineca placuta!!!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails