O prajitura rapida,economica,cu o culoare minunata,pufoasa si delicioasa.
Ingrediente-3 cani faina,1 1/2 cana zahar,3 lingurite ness,2 lingurite rase bicarbonat sodiu,5 linguri cacao, un praf sare,esenta vanilie si rom,2 lingurite otet,1/2 cana ulei de masline(cred ca merge si noemal).2 cani apa.
Modul de preparare-intr-un castronel am amestecat toate ingredientele uscate,in altul ingredientele umede si apoi le-am amestecat,am tapetat o tava cu hartie de copt si la cuptor cu ea,cuptortul l-am preincalzit,am facut proba cu scobitorarea,de obicei mereu las cuptorul la moderat.Se taie cubulete si se pudreaza cu zahar (reteta am ocht-o pe len.ro,,mersi mutl e super buna)
nefis görünüyor.ellerinize sağlık.sevgiler.
RispondiEliminaarata super,cred ca si buna,trebue incercat,o zi buna
RispondiEliminaAbsolutamente fantastico el postre, enhorabuena y me llevo un trocito para confirmar lo evidente.
RispondiEliminaBesos
Arata foarte bine!Un deliciu pufos!Pup!
RispondiEliminaImi place mult cum arata si stii ceva eu cand fac de post le numesc light si italienii(rude,amici)sant foarte incantati.Eu asa fac chec de post,dar cacao pun doar intr-o parte de aluat,in rest ca checul normal.Sa fac in tava ca tine si sa tai bucati inca n-am facut.Multumesc pentru idee.
RispondiEliminaTe pup si-ti urez o dumineca placuta!!!
chiar ca arata super.daca m-ai fi batut cu parul nu as fi zis ca nu are lapte sau oua.eu nu gatesc decat cu ulei de masline dar nu-l folosesc nicidata in dulciuri.mi se pare ca are o tenta amara si un miros specific.eu folosesc ulei extra vrigin si chiar are o culoare mai inchisa si gust si miros specific.probabil ca doar uleiul pe care il folosesc eu este asa,dar sunt foarte multumita de el la gatit.pupici!
RispondiEliminaBine venit caci azi maine vine postul.
RispondiEliminae buna reteta asta,am sa ma joc un pic cu imaginatia si sa mai modific cate ceva,mai pun o crema,o fructa....si iese poate ceva bun,mersi tuturor
RispondiElimina