Negruta cu crema de gris (de post)

DSC02127
DSC02126
DSC02139
DSC02135
Ingrediente blat-3 cani faina,1 1/2 cana zahar,3 lingurite ness,2 lingurite rase bicarbonat sodiu,5 linguri cacao, un praf sare,esenta vanilie si rom,2 lingurite otet,1/2 cana ulei de masline(cred ca merge si normal).2 cani apa.

Modul de preparare-intr-un castronel am amestecat toate ingredientele uscate,in altul ingredientele umede si apoi le-am amestecat,am impartit  in doua si am copt separat doua blaturi .

Ingrediente crema-500ml lapte soia,10 linguri gris,6 linguri zahar,200 gr  margarina,zeama de la o lamaie,vanilie,un praf sare
Modul de preparare-se amesteca toate fara margarina,se pun la fiert pana se ingroasa,se da deoparte si se adauga incet margarina.
Se aseaza primul blat rece intr-o tava,se pune crema,apoi celalalt blat,nu e nevoie sa se insiropeze,se lasa la rece .

8 commenti:

  1. Suna foarte tentant de aceea o trec pe lista!Apoi i-ai facut o prezentare ca eu salivez...si parca-s intr-un restaurant "fitos".Bravo!!!
    Pupici si o seara placuta!!!

    RispondiElimina
  2. felicitari! prezentarea e de milioane!

    RispondiElimina
  3. Tare dragute aceste negrute:)Pupici!

    RispondiElimina
  4. foarte bine arata.un week-end placut!

    RispondiElimina
  5. Foarte interesanta combinatia!!! Cred ca este tare gustoasa negruta!!! va pup si va doresc spor la treaba si muulta sanatatee!!

    RispondiElimina
  6. Da suna interesant, multumim pentru idei de dulciuri pentru post.

    RispondiElimina
  7. cu cea mai mare placere postez aceste dulciuri de post,pentru ca stiu ca si eu cand trebuie sa fac repede un dulce de post parca-i facut raman pentru un moment fara idei,asa le am aici si apelez la blog,va sarut pe toti si va doresc mult soare in suflet si sanatate

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails