Acciughe "trase in teapa" cu bastoncini de orez

DSC01945
DSC01927
DSC01947
DSC01956
DSC01962
Ingrediente-1kg de acciughe proaspete ,betisosre pentru frigarui,sare.
Modul de pregatire-am curatat pestisorii,le-am retezat capul ,i-am sarat si am pus cate 5-6 bucati pe betisoare de lemn,se prajesc in ulei fierbinte.
Separat aveam un pilaf cu morcov care era facut cu o zi inainte si nu se mai ating de el a doua zi,reincalzit,atunci mi-a venit o idee am adaugat 2 oua,patrunjel taiat marunt,un catel de usturoi pisat,branza rasa(parmigiano),sare,piper,doua felii de paine prajita data pe razatoare si o lingura de faina.Le-am amestecat toate am facut bastoncini cu mana si le-a, dat prin faina apoi prajite in ulei fierbinte,au fost apreciate mult.

6 commenti:

  1. vaaaai ce pofta mi s-a facut de "acciughe"!!!! Iar ideea cu bastoncini de orez e geniala, abia astept s-o incerc si eu!
    Pupici si o zi excelenta iti doresc!

    RispondiElimina
  2. O asemenea teapa plina cu pestisori as servi si eu!!...mmmmmm...deja m am saturat!pupici

    RispondiElimina
  3. Hi, hi... eu vin cu teapa, daca promiti ca-mi dai hamsii la frigarui...

    RispondiElimina
  4. Ce bine arata!!!Pestele e preferatul meu asa m-am autoinvitat la masa! Pup!

    RispondiElimina
  5. Sardinele tale arata perfect .
    Exact asa le pun si eu pe scobitori .:)
    N-am mai facut de mult.Mi-a facut pofta .

    RispondiElimina
  6. Mama cata rabdare sa curati acciughele una cate una....minunata ideea cu frigaruiele,asa nu se pierd prin tigaie....iar eu sigur mi-as fi facut si un mujdei cu muuuulta lamaie...Dar nu-i rea deloc nici ideea de crochete di riso,seamana cu arancini de riso!
    Te pup si-ti urez o seara minunata!!!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails