Passa ai contenuti principali

Trandafiri de toamna

DSC01712



DSC01710

DSC01743
DSC01754
DSC01737
DSC01708





Ingrediente-un pachet foi foetaj,prune,zahar pudra

 Modul de preparare-e un desert foarte usor de pregatit,se taia prunele felii subtiri 1-2 mm grosime,se taie fasii (circa 20-25 cm) din foaia foetaj,se aseaza felii de prune pe aluat si se ruleaza,se mai poate desface cu mana ca sa semene mai mult cu un trandafir,se pun in tava in care am pus hartie de copt si se introduc in cuptorul deja incalzit,se pudreaza cu zahar pudra cand sant gata.

Commenti

  1. super ,ce frumoasa ideie,multumesc pentru postare,pupici

    RispondiElimina
  2. Ce frumosi sunt si ce deliciosi!!! Pup si o seara minunata sa ai!

    RispondiElimina
  3. Superbi trandafirii... foarte frumosi si sigur foarte gustosi...

    RispondiElimina
  4. Te ha quedado precioso, a mi me parece muy dificil.
    besos

    RispondiElimina
  5. ce frumosi sunt trandafirii tai!

    RispondiElimina
  6. Super fain arata.Buna idee.
    Te pup cu mult drag.

    RispondiElimina
  7. Tare simpatici trandafirii.

    RispondiElimina
  8. sant superbi trandafirii tai ! am facut si eu cu mere dar nu au iesit asa de frumosi ca ai tai !

    RispondiElimina
  9. Minunati trandafiri tai. Si culoare indica toamna. Pup!

    RispondiElimina
  10. una carinissima idea..
    Complimenti!!

    RispondiElimina
  11. Superbi trandafirii , o idee grozava.

    RispondiElimina
  12. Sant minunati trandafirii tai si foarte deliciosi!Iti multumesc mult pentru urari si toate eforturile facute...nu stiu ce se intampla cu bloggerul...mah!Acum ma intorc la poze ca n-am inteles cum ai rulat aluatul...
    Te pup si-ti urez o saptamana minunata!!!

    RispondiElimina

Posta un commento

Post popolari in questo blog

Drob de legume(de post)

Ingrediente-300gr soia hidratata,4 cepe,o cana de fasole fiarta,un ardei gras,patrunjel taiat marunt,sare,piper,o cescuta boabe porumb,o lingurita rasa bicarbonat de sodiu stins cu zeama lamaie,2-3 linguri gris,un catel de usturoi,2 -3 felii de paine inmuiate in apa sau lapte soia.(am mai avut si o cescuta de orz cu mazare hidratate)
Se taie ceapa marunt si se caleste un pic in ulei s,se adauga apoi toate celelalte legume taiate marunt si se lasa sa se caleasca un pic impreuna,se lasa la racit ,cand s-a racit se adauga sare,piper,usturoiul taiat marunt,grisul , painea si bicarbonatul de sodiu,se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun compozitia,se coace la foc mic(inainte de al baga la cuptor l-am uns cu un pic de ulei amestecat cu paprika dulce)

Fursecuri de post

Aceste fursecuri de fapt nu erau de post,contin un galbenus si unt in loc de margarina,eu le-am adaptat la post,in loc de unt am pus margarina si in loc de galbenus am pus un pic de lapte de soia,o mica problema este ca nu isi pastreaza forma cand se coc asta pentru ca le lipseste oul,dar sant foarte bune la gust,reteta am vazut-o la denysa
Ingrediente300gr faina,180 gr margarina,un praf de sare,coaja de la o lamaie,vanilie,un plic de praf de copt,100gr zahar,gem pentru ornat si miez de nuca

Prajiturica cu albusuri si mac

Am facut prajitura cu galbenusuri acum e randul albusurilor care au ramas ,si asa cu 11 oua am facut doua delicioase prajiturele
Ingrediente-8 albusuri 200gr zahar 100gr mac 100gr nuca cocos 4 linguri pline cu faina un plic praf copt(15 gr) un praf sare Modul de preparare-de bat bine albusurile spuma cu un praf sare,se aduga apoi zaharul,separat se amesteca faina cu macul si nuca de cocos si toate acestea se aduga peste albusuri,se coace la foc moderat in tava tapetata cu hartie de copr. Crema-500ml lapte 3 linguri pline cu faina un praf sare 275 gr zahar 200gr margarina sau unt Se amesteca cu grija laptele cu faina ca sa nu faca cocoloase,se aduga zaharul si se pune la fiert pana se ingroasa,se adauga esenta vanilie ,si cand e calduta se adauga untul,se taie blatul in doua si se pune crema.