Prajitura cu piersici

DSC01502DSC01498
Ingrediente-prima foaie-200gr de faina ,un sfert lingurita sare,100 gr unt moale-se amesteca toate si se mai adauga  o lingura zeama lamaie s i2-3 linguri apa rece(in functie de cat absoarbe faina),se lasa la rece 1-2 ore.
                   -a doua foaie e foaie foetaj(eu am cumparat-o)
                   -3-4 piesrsici mari taiate felii subtiri si ametsecate cu trei linguri de faina si 3-4 linguri zahar(dupa gustul fiecaruia)
Modul de preparare-se intinde o foaie din alatul framantat se inteapa cu furcilita in cateva locuri si se baga la cuptorul deja incalzit pentru 5-10 minute,se pune apoi deasupra piersicile si se baga din nou la cuptor pentru alte 5-10 minute pe un nivel mai sus ca sa nu se arda la fundul tavii,dupa cele 10 minute se pune deasupra si foaia foetaj si din nou la cuptor .

9 commenti:

  1. interesata ideea cu piersici !

    RispondiElimina
  2. Imi place prea mult asa ca salvez reteta!Arata minunat!!!O seara placuta si te pup!!!

    RispondiElimina
  3. Dalla foto sembra delizioso!!!!spero di riuscire a tradurre a ricetta

    RispondiElimina
  4. Piesicile dau o aroma deosebita!Imi imaginez ce gust are!

    RispondiElimina
  5. foarte interesanta si simplu de preparat.o seara minunata

    RispondiElimina
  6. Ce buna trebuie sa fie! Se face si usor ,este si aromata...sa tot mananci.
    baci

    RispondiElimina
  7. Am salvat reteta, e tare faina.
    Te pup si-ti doresc duminica placuta.

    RispondiElimina
  8. hhmmmm, crocanta, delicioasa si apetisanta arata prajitura, superba culoarea si deja imi ploua in gura doar cand ma uit :D

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails