Fursecuri "ninse"

DSC01668
DSC01638
DSC01687
DSC01649
Ingrediente-2 oua
         60gr unt
100gr zahar
200gr ciocolata  de preferinta amaruie
vanilie sau rom dupa preferinta
200gr faina
1 lingurita praf copt
un praf sare
Modul de preparare-se topeste ciocolata si se amesteca cu untul moale si zaharul,ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte,se adauga ouale unul cata unul,separat se amesteca faina cu sarea si praful de copt care se adauga peste compozitia cu ciocolata,se lasa la frigider 1-2 ore sa se intareasca si apoi se fac mingi de marimea unei nuci si se dau prin zahar pudra,se coc la foc moderat ptr circa 10 minute

6 commenti:

  1. Is si la mine pe lista.Tare faine.
    Seara frumoasa sa ai, pup.

    RispondiElimina
  2. Arata splendid. Si ca orice dulce care arata bine, sunt convins ca si gustul este pe masura. Felicitari.

    RispondiElimina
  3. am vazut ceva asemanator pe blog-ul Laurei Adamache.sunt foarte faine.am sa le incerc.o seara minunata!

    RispondiElimina
  4. Conosco questi biscotti ma non ho mai provato a farli. Sono belli da vedere! Brava!!

    RispondiElimina
  5. sant usor de facut,aspectuase si economice pot sa zic
    titty prova a farli,sono buonissimi

    RispondiElimina
  6. vleaau si euuuuuuuu!!!!!vleauu si eu!!!!!....arata suuuper bineeeee!!!!!!cred ca o sa le incerc si eu!!!! va pupicesc!!!

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails