Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Foarte frumos facut imi place, super. O zi placuta...
RispondiEliminamiodrag surac-mersi ,stii ce buna a fost?,o zi buna
RispondiEliminaSimplu , bun si light ! Data viitoare trebuie sa pun si eu cartofi ...imi place ideea...ca in rest o fac la fel .
RispondiEliminabacioni
super cu iaurt:)
RispondiEliminaCred ca imi place pentru ca-i de vara si racoroasa si e "un piatto unico" nu-i asa?O idee buna am sa o fac si eu.
RispondiEliminaPUPICI si o zi placuta!!!!
bun,frumos ornat,o zi buna
RispondiEliminamultumes tuturor si o zi minunata va doresc
RispondiElimina