Ingrediente 3 oua, 1 cana zahar( cana mea e o cana normala de apa cca 250-300 ml) ,1/2 cana ulei,1/2 cana lapte ,3/4 cana faina,un praf copt,un praf sare,2 linguri cacao,100gr ciocolata topita
Crema-0,5 l lapte,1 cana zahar,,6 linguri semola(o faina macinata mai mare),cred ca se poate inlocui cu gris,100gr fulgi cocos,esenta vanilie
Modul de praparare-se bat bine ouale cu zaharul pana devin spumase adauga apoi uleiul,laptele,faina,praful de copt si un praf sare,se imparte in doua si jumatate se coloreaza cu doua linguri cacao si ciocolata topita.
Crema-se amesteca toate ingredientele intr-o cratita si se pune pe foc pana se ingoasa,se lasa apoi la racit.Se pune jumatatea de aluat intr-o tava tapatata cu hartie de copt si se lasa 5-10 minute la cuptor ,se pune apoi crema peste si restul de aluat,se coace la foc mic-moderata,se face proba cu scobitoarea
Mersi Tanja!
Ce fain arata.
RispondiEliminacred ca e super buna!
RispondiEliminaArata super ! Imi plac mult dulciurile cu cocos si prajiturica asta trebuie sa fie tare buna!
RispondiEliminasalvez si eu reteta ;-))
te pup o zi buna!
foarte buna,multumesc pentru postare
RispondiEliminaFoarte buna si foarte bine arata! chiar imi place!
RispondiEliminaO zi minunata!
suna bine si arata si mai bine
RispondiEliminaIti dai seama ca am salvat-o.Ce buna trebuie sa fie.
RispondiEliminaTe pup si-ti doresc o zi faina.
foarte bun! cremă cu fulgi de nucă de cocos şi parfum de vanilie, un spectacol real!
RispondiEliminaciao Tanja!
cine iubeste cocosul se merita sa o incerce,e buna,o saptamana buna in continuare tuturor
RispondiElimina