Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Super! Asta cred ca o sa fie una din prajiturile preferate ale familiei mele.Dupa ce o sa o fac odata o sa ma bata la cap sa o mai fac ca sunt innebuniti dupa crema de vanilie.
RispondiEliminaCe bine arata,felicitari!
RispondiEliminanico,ai dreptate e prajiturica preferata si a familiei mele,o zi buna
RispondiEliminaflory mersi si o zi buna
Super prajitura ...ce idee minunata ai avut...brava!
RispondiEliminabacioni!
nicoleta tanti bacioni anche a te
RispondiEliminaSuper delicioasa si usoara!
RispondiEliminamona chiar ca e delicioasa,ai mei ar manca mereu
RispondiEliminaImi place...chiar este o idee buna! Arata grozav de bine! Pupici si weekend placut!
RispondiElimina