Am descoperit pe situl,o inghititura arabeasca,o salata buna,buna,eu am modificat-o un pic,cu cele ce aveam in casa,nu am avut marar,maioneza,ardei rosu l-am inlocuit cu galben,mai prevedea si maioneza in sosul de iaurt,a iesit putin diferita dar tot buna si usoara este,v-o recomand.
Ingrediente-3-4 morcovi dati pe razatoarea mica,un ardei gras taiat bucatele mici,cateva frunze de ceapa verde taiate marunt,4 oua fierte si taiate marunt,2 cutii ton ,o rosi taiata marunt si stoarsa de zeama,branza rasa tor pe razatoarea mica,eu am pus din ochi cam 200g,un sos facut din iaurt amestecat cu putina sar si un pic de usturoi dat pe razatoarea mica(putin ,nu mult),daca aveti marar adaugati putin
Se aseaza o folie alimentara pe o tava de cozonac,se pune primul strat de branza amestecata cu ou taiat marunt,deasupra un pic de sos de iaurt,un strat morcov ras,un strat ceapa verde,sos de iurt,branza rasa,ton,sos de iaurt,ardei si oua,sos de iaurt,rosie taiata marunt si stoarsa de eama,si ultimul strat branza,se preseaza un pic,se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru jumatate de ora,apoi se rastoarna pe un platou,se decoreaza dupa placere si cu ce aveti in casa,se serveste rece
ce super faini sunt palmierii!!!
RispondiEliminaBuna idee. dupa atata mancare de Pasti o salata asa buna e binevenita.
RispondiEliminaNumai un cuvant( SUPERB ). O seara placuta.
RispondiEliminaQue rica ensalada llena de vitaminas ,se ven preciosos los rábanos,cariños y abrazos.
RispondiEliminawow,buna,si foarte frumos prezentata
RispondiEliminamersi tuturor,chiar e buna dupa atata rasfat de pasti,o seara buna tuturor
RispondiEliminaTrebuie sa fie delicioasa... si cat de frumos e ornata!!... Felicitari!
RispondiEliminaBuna Lili si multumesc pentru vizita si aprecieri.
RispondiEliminaAcum ca iti intorc vizita , trebuie sa-ti spun ca am ramas surprinsa de buntatatile vizuale cu care m-a intimpinat Blogul...FELICITARI!!!
Iar aceasta reteta, este chiar binevenita si pentru mine.Mai ales ca, in curind vor veni si zilele fierbinti ale verii, unde acesta reteta va fii foarte bine venita.Mai ales ca poate varia dupa ce ne ofera frigiderul, gradina...
Multumesc mult!
Cu prietenie si respect,
Laura S.