Passa ai contenuti principali

Oua Paste 2011

DSC07385


DSC07387



DSC07395


DSC07396


Va urez tuturor un Paste senin,linistit sufleteste,plin de sanatate si cu multe,dar multe bucurii!Dumnezeu sa ne ajute la toti!
Anul acesta am vopsit ouale cu vopsea normala, cu ajutorul unor frunze de patrunjel,si separat cu hartia grofata.

Commenti

  1. ti-au iesit frumoase,culori vii,PASTE FERICIT

    RispondiElimina
  2. Foarte frumoase!Un paste fericit si delicios iti doresc!

    RispondiElimina
  3. Ce frumoase ti-au venit!
    Draga Liliana , iti urez un Paste minunat si numai bine ,tie si familiei tale!
    te pup

    RispondiElimina
  4. Sarbatori cu pace in suflet si in casa,sarbatori pline de bucurie , cu toti cei dragi in jurul mesei !

    RispondiElimina
  5. Un paste fericit si tie!Frumoase ouale,mie imi plac facute asa,imi aduc aminte de copilarie.

    RispondiElimina
  6. Paste fericit si numai bine iti doresc!
    Hristos a inviat!

    RispondiElimina
  7. Un Paste fericit alaturi de cei dragi! " HRISTOS A INVIAT"

    RispondiElimina
  8. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii!
    HRISTOS A INVIAT!

    RispondiElimina
  9. Paste fericit! Sanatate multa, iubire si fericire!
    Hristos a-nviat!

    RispondiElimina
  10. Ce frumoase oua ai facut!Te pup si iti doresc sarbatori fericite!

    RispondiElimina
  11. Hristos a inviat! Colorate si frumoase ouale-imi place mult cel cu inimioara :-)

    RispondiElimina
  12. Buna, am lipsit putin lucrand la un restauran de sarbatori, vad numai bunatati, bravo...

    RispondiElimina

Posta un commento

Post popolari in questo blog

Prajitura cu foi cu miere (de post)

Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.

Dulce vegan cu zmeura

Simplu foarte simplu de facut dar zmeura ii confera un gust deosebit,este acelasi aluat de la muffins pe care le-am facut aneterior doar ca am copt separat doia foi si le-am unit cu gem de zmeura. Ingrediente 250 gr faina,160 gr zahar,8 gr praf copt,250 ml apa minerala,30 ml ulei floarea soarelui ,coaja rasa de la o lamaie,esenta vanilie ,un praf sare si gem de zmeura. am facut aceasta reteta de doua ori si am copt separat 2 foi

Prajitura cu foi si crema din caramele cu lapte

  Ingrediente     crema caramel       500 g caramele cu lapte 50 ml smantana pentru frisca 3-4 linguri praf de biscuiti crema de ciocolata 150 g ciocolata amaruie 100 g ciocolata cu lapte 150 ml smantana pentru frisca 3 foi mari de napolitana si ciocolata topita pentru decorat deasupra Se topesc caramelele cu frisca lichida pe foc amestecand mereu apoi se lasa sa se raceasca un pic si se adauga 3-4 linguri praf de biscuiti(caramelele mele erau caramele de lapte care se sfarma nu elastice) Separat de topeste ciocolata cu frisca lichida fara sa fiarba si se lasa la racit.Ambele creme se pun intrew foile de napolitana caldute,deasupra am topit ciocolata. Reteta de inspiratie ,am schimbat ceva la ea am ochit-o pe blogul dulciurifeldefel,mersi pt reteta e minunata si usor de facut.