Omleta cu asparagi (sparanghel)

DSC07593
DSC07584


DSC07582


Ingrediente-500 gr sparanghel,o ceapa mica,sare,piper,6-8 oua.2-3 linguri gris,branza rasa de care preferati.Se taie ceapa marunt se pune sa se innabuseasca intr-o tigaie cu putin ulei de masline,se adauga si sparanghelul taiat bucatele si se lasa la foc mic sa se inmoaie putin,se mai adauga putina apa,nu foarte multa,se lasa apoi la racit,intr timp se bat ouale cu sare,piper,branza rasa ,grisul si apoi se adauga sparanghelul cu ceapa,se unge o tava cu putin ulei si se pune compozitia,se coace la foc moderat,se poate servi calda cat si rece.

5 commenti:

  1. Super reteta si prezentare...O zi placuta...

    RispondiElimina
  2. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RispondiElimina
  3. mersi tuturor si o saptamana plina de fericire

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails