martedì 12 aprile 2011

Cornulete cu rahat(de post,cu cartof in aluat)

DSC07054


DSC07058


DSC07057
Am incercat sa fac cornulete cu reteta aluatului de la prajitura "dobos fals",si au iesit bune.
Ingrediente-200gr cartofi piure,200gr zahar,200 gr margarina,400gr faina,o lingurita bicarbonat sodiu stins cu zeama lamaie,un praf sare,coaja rasa de la o lamaie.Se face un aluat din aceste ingrediente ,se lasa la rece circa 1 ora apoi se fac cornuletele

6 commenti:

  1. arata foarte bine,cred ca sant bune

    RispondiElimina
  2. foarte bine arata! cred ca is super delicioase... o zi buna!

    RispondiElimina
  3. Imi place micute si dragute cornuletele, super. O zi placuta.

    RispondiElimina
  4. ce frumoase ti-au iesit, sigur sunt si foarte bune!
    o zi minunata!

    RispondiElimina
  5. Mie imi place mult gustul dar si aspectul painii cu cartofi!
    Am retinut acest aluat si am sa-l folosesc la cornulete!!!
    O zi minunata!

    RispondiElimina
  6. mersi tuturor si o saptamana placuta in continuare

    RispondiElimina