Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Foarte frumos tortul.
RispondiEliminaarata superb!
RispondiEliminaFoarte frumos.
RispondiEliminaDaca nu ai locui asa departe, tine mi-as comanda torturile.:)
sono bellissime le tue torte!!!ciao ilaria di dolcisognare
RispondiEliminagrazie mille ilaria ,ti auguro una buona settimana
RispondiEliminaFrumoase recete, aspectuos, super...Si blogul tau e la mine. Un weekend placut...
RispondiEliminamersi mult miodrag,si preparatele tale imi lasa mereu gura apa,un sfarsit de saptamana super
RispondiElimina