Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Foarte frumos!!!.. Cata rabdare... Felicitari si la multi ani pt Bia!!...
RispondiEliminaWauuu...nu am mai vazut asa ceva...imi plac foarte mult "broderiile"-cum le-ai facut?, dar si ipodul...Felicitari!
RispondiEliminafelis iti multumesc din suflet
RispondiEliminaliana mersi mult,si eu admir mult broderiile,asta e primul meu tort cu broderii,am cautat la magazine specializate si am gasit din intamplare un set le la wilton cu care faci cca 6 feluri de broderii,nici nu costa mult dar face multe
RispondiEliminaFoarte frumos tortul!!! felicitari!!!
RispondiEliminamersi bianca,un sfarsit de saptamana placut
RispondiEliminaSuperb decor si o culoare nemaipomenita! Felicitari!
RispondiEliminaSunt sigura ca-i si tare bun ...am citit cu ce l-ai facut.
La multi ani , Bianca!
Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai satisfactii!
Este varsator ca si Marco ;-)
va pup si va urez un weekend placut!
mersi mult nico,a fost chiar bun,am sa pun si reteta detaliata si nu in ultimul rand la multi ani si lui marco daca e tot varsator,o seara minunata
RispondiEliminaHola liliana!!
RispondiEliminaestoy encantada de conocerte y te agradezco tu visita a mi cocina.
Vaya mano tienes con la reposteria, seguro que aprendo un montón.
Un beso guapa