Ingrediente-fasole fiarta,sare,ulei,un catel de usturoi mic-se mixeaza fasolea apoi se adauga putin cate putin ulei amestecand continuu pana cand iese o crema,se adauga la final sarea si usturoiul pisat.Separat se taie dpua cepe marunt si se prajesc in ulei pana cand devin auriu -maronii si se adauga peste fasolea batuta
Ingrediente-fasole fiarta,sare,ulei,un catel de usturoi mic-se mixeaza fasolea apoi se adauga putin cate putin ulei amestecand continuu pana cand iese o crema,se adauga la final sarea si usturoiul pisat.Separat se taie dpua cepe marunt si se prajesc in ulei pana cand devin auriu -maronii si se adauga peste fasolea batuta
Arata foarte bine, super...
RispondiEliminaFix asta am avut si eu sambata.
RispondiEliminaAm mai pus alaturi niste castraveti murati.
Pot spune ca am stat cu tine la masa.:)
O bunatate asa cu ceapa multa , asa imi place si mie. Saptamana asta o fac sigur ,am o pofta !
RispondiEliminao saptamana buna ...te pup!
multumesc miodrag
RispondiEliminalia merge la fix cu cartraveti murati,eu am avut la otet,o saptamana splendida
RispondiEliminanico cred ca si eu o mai fac o data saptamana asta,imi place mult tare si mie,te pup o saptamana minunata
RispondiElimina