Cuiburi cu piept de pui



Ingrediente-trei dovlecei mai mari,un piept de pui mai mic,cascaval sau mozzarella,sare ,piper,un ou
Modul de preparare-se taie dovleceii in trei sau patru depinde cat sant de mari,se scobesc si se presara cu putina sare,se mixeaza pieptul de pui cu oul,miezul de la dovlecei(l-am bagat cateva minute la microunde si apoi l-am scurs de zeama),cascaval ras,sare ,piper,un strop de ulei de masline..Se umplu dovleceii cu aceasta umplutura si deasupra punem o felie de branza,se pun in tava in care am pus hartie de copt ,se acopera cu o foaie de aluminiu si se baga la cuptor,cand s-au inmuiat dovleceii se da jos foaia de aluminiu si se mai lasa sa faca fata,sa se rumeneasca branza(eu in compozitie as mai pune si nuste rosii taiate marunt,data viitoare)

1 commento:

  1. Bună Seara ! Munca se răsplăteşte .
    Veniţi pe Test Blogger şi arătaţi-ne cea mai bună reţetă !

    Pentru mai multe detalii :
    http://testblogger-ro.blogspot.com

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails