Tarta tatin de post




Am inceput sa experimentez dulciurile de post,azi am incercat pentru prima data tarta cu mere, tatin,sa vedem ce vot ia de la ai mei diseara cand au sa guste.
Am decis sa pun reteta pentru ca tarta a primit nota 10 de la copii
Ingrediente-Pasta-200gr faina,100gr margarina,50gr lapte de soia sau apa,un praf de sare.Se face un aluat din toate aceste ingrediente.Caramelul-100 gr zahar normal,100gr zahar brun,un pic de apa,30 gr margarina ,se caramelizeaza aceste ingrediente intr-o cratita.Intr-o alta tava unsa cu nargarina se toarna caramelul abia facut,se aseaza merele taiate feliute si deasupra se pune foaia de aluat,se inteapa foaia cu furculita si se coace la foc moderat,cand s-a racit se rastoarna pe un platou ,( se serveste rece,daca are si frisca deasupra nu se supara nimeni)

Nessun commento:

Posta un commento

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails