Ingrediente-350gr zahar,125gr ulei,600gr faina,3 linguri cacao,350 ml apa,4 linguri gem,100 gr miez nuca taiat marunt,coaja de la o portocala mica,rom,un praf de sare,1 pachet si jumatate praf de copt,eu am mai adaugat cca 100ml lapte de soia ca sa fie mai pufoasa,Glazura-150gr zahar,50gr cacao,75ml apa,50 gr margarina,o lingura ulei
Modul de preparare-se amesteca toate ingredientele (excluse cele pt glazura) se pune int-ro tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat,intre timp se prepara glazura se pun toate ingredientele necesare pt glazura intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba cca 15 minute,amestecand din cand in cand(la foc mic),cand este gata se da deoparte se lasa sa se raceasca le temp camerei si se mai adauga 50 gr margarina,aceasta glazura se toarna peste prajitura calduta
(reteta de baza am vazut-o pe blogul pasiune pentru bucatarie,am mai modificat-o eu putintel)
Foarte frumoasa ti-a iesit. Imi plac negresele.
RispondiEliminaCiao Liliana, grazie per essere passata a trovarmi e complimenti per il bel blog.
RispondiEliminaComplimenti anche per questi dolcetti, deliziosi.
A presto e buona settimana.