Tort light

Nu puteau sa treaca cei 16 ani de casnicie fara sa le dam o importanta meritata.....un tortulet light







Ingrediente--5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,un praf de sare
Se bat albusurile in care sa adaugat sarea,spuma,cand sant bine batute se adauga zaharul,apoi galbenusurile pe rand cate unul,se muxeaza bine,se adauga apoi faina cernuta cate un pic si se amesteca lejer de jos in sus ca sa nu se lase aluatul,se coace la foc moderat,se lasa sa se raceasca si se taie in trei

Crema-crema pasticera(neavand prea mult timp la dispozitie eu am cumparat-o)
Sirop pt insiropat blatul -apa,zahar,arome dupa gustul fiecaruia,se dau in fiert si se lasa la racit

Se insiropeaza fiecare blat se pune crema iar deasupra eu l-am imbracat in pasta de zahar si ornat cu trandafiri albi

5 commenti:

  1. Multi ani fericiti inainte!
    Foarte bun tortuletul.

    RispondiElimina
  2. multumesc din suflet,cristina

    RispondiElimina
  3. Multi ani fericiti impreuna!

    RispondiElimina
  4. Happy aniversary! Tortul arata delicios!Multi ani fericiti.

    RispondiElimina
  5. multumesc din suflet si o saptamana excelenta

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails