Nu puteau sa treaca cei 16 ani de casnicie fara sa le dam o importanta meritata.....un tortulet light
Ingrediente--5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,un praf de sare
Se bat albusurile in care sa adaugat sarea,spuma,cand sant bine batute se adauga zaharul,apoi galbenusurile pe rand cate unul,se muxeaza bine,se adauga apoi faina cernuta cate un pic si se amesteca lejer de jos in sus ca sa nu se lase aluatul,se coace la foc moderat,se lasa sa se raceasca si se taie in trei
Crema-crema pasticera(neavand prea mult timp la dispozitie eu am cumparat-o)
Sirop pt insiropat blatul -apa,zahar,arome dupa gustul fiecaruia,se dau in fiert si se lasa la racit
Se insiropeaza fiecare blat se pune crema iar deasupra eu l-am imbracat in pasta de zahar si ornat cu trandafiri albi
Ingrediente--5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,un praf de sare
Se bat albusurile in care sa adaugat sarea,spuma,cand sant bine batute se adauga zaharul,apoi galbenusurile pe rand cate unul,se muxeaza bine,se adauga apoi faina cernuta cate un pic si se amesteca lejer de jos in sus ca sa nu se lase aluatul,se coace la foc moderat,se lasa sa se raceasca si se taie in trei
Crema-crema pasticera(neavand prea mult timp la dispozitie eu am cumparat-o)
Sirop pt insiropat blatul -apa,zahar,arome dupa gustul fiecaruia,se dau in fiert si se lasa la racit
Se insiropeaza fiecare blat se pune crema iar deasupra eu l-am imbracat in pasta de zahar si ornat cu trandafiri albi
Multi ani fericiti inainte!
RispondiEliminaFoarte bun tortuletul.
multumesc din suflet,cristina
RispondiEliminaMulti ani fericiti impreuna!
RispondiEliminaHappy aniversary! Tortul arata delicios!Multi ani fericiti.
RispondiEliminamultumesc din suflet si o saptamana excelenta
RispondiElimina