Reteta asta e o reteta pe care am vazut-o pe un post de tv pregatita de Anna Olson
Ingrediente-500gr pastai,o ceapa mica,un catel de usturoi,un praf de sare,o portocala mai mica,2 linguri de unt,ulei de masline
Modul de preparare-se taie ceapa marunt,se pune intr-o cratita in putin ulei de masline si doua linguri de unt sa se innabuseasca ceapa si catelul de usturoi taiat pe jumatate,se adauga pastaile si o cescuta de apa calduta,se adauga apoi si coaja rasa de la portocala,se lasa la foc moderat sa fiarba si se adauga mereu cate un pic de apa calda pana cand se innabusa si pastaile,cand sant gata fietre se adauga portocala taiata cubulete(fara partea alba),se mai tine pe foc cca 2 minute
Ingrediente-500gr pastai,o ceapa mica,un catel de usturoi,un praf de sare,o portocala mai mica,2 linguri de unt,ulei de masline
Modul de preparare-se taie ceapa marunt,se pune intr-o cratita in putin ulei de masline si doua linguri de unt sa se innabuseasca ceapa si catelul de usturoi taiat pe jumatate,se adauga pastaile si o cescuta de apa calduta,se adauga apoi si coaja rasa de la portocala,se lasa la foc moderat sa fiarba si se adauga mereu cate un pic de apa calda pana cand se innabusa si pastaile,cand sant gata fietre se adauga portocala taiata cubulete(fara partea alba),se mai tine pe foc cca 2 minute
Simplu si bun! felicitari!
RispondiEliminamersi mult angela ,un sfarsit de saptamana placut
RispondiElimina