Passa ai contenuti principali

Tort Liliana

Tortul pe care am reusit sa-l fac pentru ziua mea,s-a terminat imediat pentru ca era foarte racoritor,foi foetaj cu crema diplomat plina cu fructe,voi pune reteta completa









Commenti

  1. La multi ani sanatosi!!!!Te pup!

    RispondiElimina
  2. La multi, multi ani fericiti, norocosi si sanatosi.Sa ai parte doar de bucurii de acum inainte.
    O saptamana frumoasa.

    RispondiElimina
  3. multumesc mimi si micul,acelasi lucru va doresc si eu voua,sanatate si numai fericire,o saptamana buna

    RispondiElimina
  4. Cam tarziu dar...niciodata nu e prea tarziu sa-ti spun si eu La Multi Ani!, sa ti se indeplineasca orice dorinta, sa fii sanatoasa si vesnic tanara!
    O saptamana minunata!

    RispondiElimina
  5. iti multumesc din suflet nely,o saptamana minunata si tie

    RispondiElimina
  6. Asa mult mi-asi dori sa aflu reteta asta,am tot asteptat am cezut ca o sa o postate asa cum ati promis,v-as ruga din suflet sa ne scrieti reteta...va multumesc.LILI.

    RispondiElimina

Posta un commento

Post popolari in questo blog

Drob de legume(de post)

Ingrediente-300gr soia hidratata,4 cepe,o cana de fasole fiarta,un ardei gras,patrunjel taiat marunt,sare,piper,o cescuta boabe porumb,o lingurita rasa bicarbonat de sodiu stins cu zeama lamaie,2-3 linguri gris,un catel de usturoi,2 -3 felii de paine inmuiate in apa sau lapte soia.(am mai avut si o cescuta de orz cu mazare hidratate)
Se taie ceapa marunt si se caleste un pic in ulei s,se adauga apoi toate celelalte legume taiate marunt si se lasa sa se caleasca un pic impreuna,se lasa la racit ,cand s-a racit se adauga sare,piper,usturoiul taiat marunt,grisul , painea si bicarbonatul de sodiu,se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun compozitia,se coace la foc mic(inainte de al baga la cuptor l-am uns cu un pic de ulei amestecat cu paprika dulce)

Fursecuri de post

Aceste fursecuri de fapt nu erau de post,contin un galbenus si unt in loc de margarina,eu le-am adaptat la post,in loc de unt am pus margarina si in loc de galbenus am pus un pic de lapte de soia,o mica problema este ca nu isi pastreaza forma cand se coc asta pentru ca le lipseste oul,dar sant foarte bune la gust,reteta am vazut-o la denysa
Ingrediente300gr faina,180 gr margarina,un praf de sare,coaja de la o lamaie,vanilie,un plic de praf de copt,100gr zahar,gem pentru ornat si miez de nuca

Mucenici de post

Ingrediente-1kg faina,o lingurita rasa sare,300gr zahar,40 gr drojdie proaspata,3 linguri ulei de masline si apa(lapte de soia) cat cuprinde pentru a face un aluat potrivit de moale,coaja rasa de la o lamaie,esenta de vanilie,pentru uns miere si nuca macinata( eu am facut simpli dar am si umplut cu rahat sau cu nuca amestecata cu cacao,zahar si rom,ca la cozonac)