Blat-75ml ulei,200gr zahar,250ml apa minerala sau lapte soia,2 linguri cu varf cacao,2 linguri gem,100 gr nuci macinate sau nuca de cocos,o lingurita bicarbonat de sodiu,2 cani faina,u praf sare-e mai mult sau mai putin o reteta de negresa,am vazut reteta pe blogul bucatereselor vesele.Se amesteca toate aceste ingrediente se coace la foc moderat iar cand e gata deasiupra am pus o budinca de caramel(un plic) facuta cu lapte de soia sau migdale(am folosit eu),peste am ras ciocolata amaruie.
Simplu foarte simplu de facut dar zmeura ii confera un gust deosebit,este acelasi aluat de la muffins pe care le-am facut aneterior doar ca am copt separat doia foi si le-am unit cu gem de zmeura. Ingrediente 250 gr faina,160 gr zahar,8 gr praf copt,250 ml apa minerala,30 ml ulei floarea soarelui ,coaja rasa de la o lamaie,esenta vanilie ,un praf sare si gem de zmeura. am facut aceasta reteta de doua ori si am copt separat 2 foi
Mama mia, ce bine arata !
RispondiEliminaFoarte bine arata!!
RispondiEliminaTot ce-i cu nuca dupa mine nu are cum sa nu fie bun. O seara frumoasa!
RispondiEliminaArata fantastic!
RispondiEliminaPupici si o seara frumoasa :*
Ador caramelul!Pupici!
RispondiEliminaArata bine si cred ca este si buna.Te astept si eu la mine in casuta,daca vrei sa mi te alaturi si sa ma urmaresti.Multumesc.Doresc sa-mi fac si eu prieteni care sa ma urmareasca.DiaMar-bucataria galbena diamar99blogspot.com
RispondiEliminamuleumesc fetelor si o zi mnunata
RispondiEliminaCiao grazie della visita, buono questo dolce molto goloso!!!
RispondiEliminaCon blogger qualche problema per non sbagliare mi sono unita ancora.....
A presto
Ma quanto sei brava!!!!
RispondiElimina