Primul meu tortulet papusica facut pentru nepotica si finuta mea Sara,o fetita minunata ,la multi ani Sara ,sa cresti mare ,sanatoasa si Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Ingrediente blat-am facut doua blaturi unul normal rotund din 4 oua si alutl untr-un castron ca sa iasa bombat tot din 4 oua
Blat 1-4 oua,4 linguri zahar,2 linguri ulei,sare,4 linguri faina
Blat 2 4 oua.4 linguri zahar,2 linguri ulei,sare,4 linguri faina
Se separa albusirile de galbenusuri,se bat spuma tare albusurile cu sare si apoi la urma se adauga 1 lingura de zahar,separat se freaca galbenusurile cu zaharul ramas si se amesteca cu albusurile,se adauga uleiul si faina amestecand usor de jos in sus,se coc la foc moderat.
Crema e aceeasi de frisca- 400 ml frisca lichida,4 linguri miere,4 linguri lapte, 8 gr gelatina ,o cutie macedonia
.
Modul de preparare se pune gelatina la dizolvat in putina apa rece,dupa 10 minute se pune in microunde sau pe aburi sa se inmoaie,separat se bate frisca,se adauga apoi laptele,mierea,gelatina,fructele fara zeama.
.
Modul de preparare se pune gelatina la dizolvat in putina apa rece,dupa 10 minute se pune in microunde sau pe aburi sa se inmoaie,separat se bate frisca,se adauga apoi laptele,mierea,gelatina,fructele fara zeama.
L-am ornat cu pasta de zahar.
ce frumos arata!
RispondiEliminaCu ce fel de decupatoare ai reusit inimioarele de pe rochita? Ce mi-ar trebui si mie pentru tortul de sambata:))
RispondiEliminaadnia mersi mult
RispondiEliminamaria inimioarele le-am facut cu o forma ca si pentru floricele,sant un set de trei decupatoare cu inimioare de trei dimensiuni