Ingrediente-2 oua
60gr unt
100gr zahar
200gr ciocolata de preferinta amaruie
vanilie sau rom dupa preferinta
200gr faina
1 lingurita praf copt
un praf sare
Modul de preparare-se topeste ciocolata si se amesteca cu untul moale si zaharul,ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte,se adauga ouale unul cata unul,separat se amesteca faina cu sarea si praful de copt care se adauga peste compozitia cu ciocolata,se lasa la frigider 1-2 ore sa se intareasca si apoi se fac mingi de marimea unei nuci si se dau prin zahar pudra,se coc la foc moderat ptr circa 10 minute
Is si la mine pe lista.Tare faine.
RispondiEliminaSeara frumoasa sa ai, pup.
Arata splendid. Si ca orice dulce care arata bine, sunt convins ca si gustul este pe masura. Felicitari.
RispondiEliminaam vazut ceva asemanator pe blog-ul Laurei Adamache.sunt foarte faine.am sa le incerc.o seara minunata!
RispondiEliminaConosco questi biscotti ma non ho mai provato a farli. Sono belli da vedere! Brava!!
RispondiEliminasant usor de facut,aspectuase si economice pot sa zic
RispondiEliminatitty prova a farli,sono buonissimi
vleaau si euuuuuuuu!!!!!vleauu si eu!!!!!....arata suuuper bineeeee!!!!!!cred ca o sa le incerc si eu!!!! va pupicesc!!!
RispondiElimina