Ingrediente-un piept de curcan taiat ca pentru snitele,prune uscate,sare,piper,branza topita,triungiuri,sul sau eu am pus philadelphia,cateva boabe de mazare pentru a varia un pic culorile
Am batut un pic carnea am sarat-o si piparat-o , am pus un strat de branza peste care am pus prunele si boabe de mazare,am rulat-o si am legat-o .Se pregateste o tava cu un pic de ulei de masline,un pahar de vin alb,doua capatane de usturoi intregi,cativa cartofi si se adauga rulada de carne,se coace la foc moderat
.
Arata grozav, trebuie sa fie tare buna !
RispondiEliminaCe prezentare frumoasa. Cred ca este foarte buna.
RispondiEliminaPupici si o seara frumoasa!
Oau ce buna poate fi, arata tare apetisant, super prezentare! Acela este sosul format sau sos pregatit separat?
RispondiEliminace bine arata !
RispondiEliminaArata foarte bine! Mie îmi place mult combinatia asta!
RispondiEliminaPupici :*
multumesc tuturor,incercati rulada asta si cred eu o sa va placa,sosul e o glazura de otet balsamic,asa l-am cumparat(se poate face si in casa din otet balsamic se fierbe pana cand scade bine si devine o glazura),eu de cand l-am descoperit il am mereu in casa,e bun aproape cu orice,pe salate,pe paste,pe carnuri...o zi buna tuturor
RispondiEliminace fain arata!!!cred ca este delicioasa.o zi minunata!
RispondiEliminaExcelenta prezentare.
RispondiEliminaO seara minunata!