150 faina, 6 g de drojdie de bere, 5 g de zahar, 1 lingura ulei, 75 g de apa, un praf di sare,se face un aluat si se pune in pelicola alimentara sa dospeasca
Paine galbena
150 faina , 6 g drojdie de bere, 5 g zahar, 1lingura ulei, 75 g de apa, 1 un plic sofran, 1 praf sare, se face un aluat si se pune in pelicola alimentara sa dospeasca
Paine rosie
150 faina, 6 g de drojdie de bere, 5 g di zahar, 1 lingura ulei, 25 g bulion, 50 g de apa, un praf sare, se face un aluat si se pune in pelicola alimentara sa dospeasca
Paine verde
150 faina, 6 g de drojdie de bere, 5 g di zahar, 1 lingura ulei, 200g de spanac fiert si mixat, un praf de sare face un aluat si se pune in pelicola alimentara sa dospeasca
Paine neagra
150 faina, 6 g de drojdie de bere, 5 g di zahar, 1 lingura ulei, 50 gr masline negre mixate, un praf de sare face un aluat si se pune in pelicola alimentara sa dospeasca
Se lasa sa dospeasca circa o ora dupa care se ia aluatul negru se intinde cu ajutorul sucitorului,grosime circa 1 cm,se unge cu putina apa peste care se pune cel verde intins la fel ca si negru ,se unge cu putina apa si se continua tot asa cu celelalte culori,ca in foto,se taie apoi in trei si fiecare parte se rasuceste dandu-i forma din foto,un sul rasucit ,aceste trei suluri se pun fiecare in hartie de copt ,nu se strange hartia tare ,se rasuceste la margini,se pun cele trei suluri in tava si se mai lasa sa dospeasca la loc cald inca 15 minute ,se coc apoi in cuptorul incalzit la 220 grade pentru circa 20-25 minute.
wuau mas que maravilha de pao gostei mt bjs bd
RispondiEliminaWow, absolut superb!! O idee excelenta si painica sanatoasa, colorata natural! BRAVO!!!
RispondiEliminaCe super idee ai avut. Frumoase culori au iesit la paine ;)
RispondiEliminaFoarte interesanta painea asta , arata tare bine.
RispondiEliminaO reteta adaptata dupa Foodgawker
RispondiElimina