Ingrediente
crema caramel
500 g caramele cu lapte
50 ml smantana pentru frisca
3-4 linguri praf de biscuiti
crema de ciocolata
150 g ciocolata amaruie
100 g ciocolata cu lapte
150 ml smantana pentru frisca
3 foi mari de napolitana si ciocolata topita pentru decorat deasupra
Se topesc caramelele cu frisca lichida pe foc amestecand mereu apoi se lasa sa se raceasca un pic si se adauga 3-4 linguri praf de biscuiti(caramelele mele erau caramele de lapte care se sfarma nu elastice)
Separat de topeste ciocolata cu frisca lichida fara sa fiarba si se lasa la racit.Ambele creme se pun intrew foile de napolitana caldute,deasupra am topit ciocolata.
Reteta de inspiratie ,am schimbat ceva la ea am ochit-o pe blogul dulciurifeldefel,mersi pt reteta e minunata si usor de facut.
crema caramel
3 foi mari de napolitana si ciocolata topita pentru decorat deasupra
Se topesc caramelele cu frisca lichida pe foc amestecand mereu apoi se lasa sa se raceasca un pic si se adauga 3-4 linguri praf de biscuiti(caramelele mele erau caramele de lapte care se sfarma nu elastice)
Separat de topeste ciocolata cu frisca lichida fara sa fiarba si se lasa la racit.Ambele creme se pun intrew foile de napolitana caldute,deasupra am topit ciocolata.
Reteta de inspiratie ,am schimbat ceva la ea am ochit-o pe blogul dulciurifeldefel,mersi pt reteta e minunata si usor de facut.
Wow ce sectiune faina!!!Imi ploua in gura!!!
RispondiEliminaesta mt bonito deve ser uma delice bravo bjs bom friado
RispondiEliminaArata superb, am o pofta grozava!
RispondiEliminace frumoase sunt napolitanele, crema e delicoasa, imi plac la nebunie caramelele astea.
RispondiElimina