Ingrediente
2 oua
250gr ricotta
125gr iaurt
300gr faina
200gr zahar
un praf de sare
un plic praf de copt
Modul de preparare
Se amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui mixer,se pune jumatate din compozitia intr-o forma tapetata cu ulei si faina sau cu hartie de copt s,e pune apoi un strat destul de gros de cacao si apoi cealalta jumatate de compozitie si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 30 minute,depinde de fiecare cuptor.
2 oua
250gr ricotta
125gr iaurt
300gr faina
200gr zahar
un praf de sare
un plic praf de copt
Modul de preparare
Se amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui mixer,se pune jumatate din compozitia intr-o forma tapetata cu ulei si faina sau cu hartie de copt s,e pune apoi un strat destul de gros de cacao si apoi cealalta jumatate de compozitie si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 30 minute,depinde de fiecare cuptor.
Trebuie sa fie tare buna. Week-end placut!
RispondiEliminaSuperba, am trecut-o pe lista.
RispondiEliminaTe pup cu mult drag.
e rapida si daca-i mai adaugi si stafide,nuci,sau ciocolata devine ca un panetone,o zi buna va doresc
RispondiEliminaCe-mi plac retetele astea unde arunci toate-n castron si iese o capodopera!Imi notez reteta in agenda cu retete salvatoare.Baci!
RispondiEliminaasa e lilly mai ales cand nu ai timp prea mult la dispozitie iti sant tare de folos astfel de retete,o zi buna
RispondiElimina